Лукашенко: Додик брине о свом народу упркос притисцима

Срна
Лукашенко: Додик брине о свом народу упркос притисцима

МИНСК- Предсједник Републике Српске Милорад Додик брине о својој отаџбини и народу и штити националне интересе упркос спољним притисцима, навео је предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко у писму које је упутио предсједнику Српске.

Лукашенко је изразио искрену захвалност Додику за топле и срдачне ријечи које му је предсједник Српске упутио поводом рођендана.

"Веома ми је пријатно чути те ријечи од човјека који се такође брине о својој отаџбини и народу и штити националне интересе, без обзира на разне спољне притиске без преседана", истакао је Лукашенко.

Лукашенко је нагласио да у потпуности дијели Додиково мишљење које се односи на неопходност даљег развоја билатералних односа, као и достизање вишег нивоа квалитета односа Српске и Бјелорусије.

Бјелоруски предсједник потврдио је спремност Минска да помогне на све начине.

"Са задовољством се сјећам нашег сусрета и отвореног конструктивног дијалога. Рад сам да Вас поново угостим на гостопримљивој бјелоруској земљи. Примите, Ваша екселенцијо, моје срдачне жеље за добро здравље, добар дух, као и изразе мога великог поштовања према Вама", додао је Лукашенко у писму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана