Љубојевић: Тривићева и Станивуковић се ките туђим заслугама

Срна
Љубојевић: Тривићева и Станивуковић се ките туђим заслугама

БАЊАЛУКА - Члан Градског одбора СНСД-а Бањалука Ања Љубојевић истакла је да су се посланици ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић и Драшко Станивуковић похвалили да су они заслужни за изградњу канализације у бањалучком насељу Ада, иако је Градска управа почела рјешавање овог проблема прије двије године.

Љубојевићева је рекла да је ријеч о обрасцу према којем Тривићева и Станивуковић свјесно обмањују грађане Бањалуке.

"Истина је заправо потпуно другачија и то потврђује и документација. Активности у вези са изградњом канализације покренуте су још 10. новембра 2017. године када је Градска управа потписала уговор са извођачем за израду тог пројекта. Знајући да је пројект иде у реализацију, Станивуковић је у септембру прошле године отишао у насеље и мјештанима обећао да ће добити канализацију", рекла је Љубојевићева.

Према њеним ријечима, присвајање туђих заслуга одавно се одомаћило у бањалучком ПДП-у, наводећи да је идентичан рецепт примијењен у више градских пројеката.

"Активисти ПДП-а прикупљали су потписе за петицију за изградњу паркинга у Улици Ивана Горана Ковачевића у Росуљама и тиме свјесно обмањивали мјештане, знајући да је изградња тротоара предвиђена програмом рада Одјељења за саобраћај и путеве. Исту ствар су урадили у случају реконструкције пјешачког надвожњака у Росуљама гдје су се ФотограФисали и хвалили да су они заслужни за реконструкцију, иако је и овај пројекат био раније планиран", нагласила је Љубојевићева.

Она је додала да се потпуно иста ствар десила и у Куљанима чијим мјештанима је Станивуковић у септембру прошле године обећао да ће ријешити проблем, иако је прије тога изградња канализације уврштена у пројекат Градске управе "Вода 2", саопштено је из Градског одбора СНСД Бањалука.

Станивуковић је на друштвеној мрежи објавио да је захваљујући њему и Тривићевој ријешено проблем изградње канализације за четрдесетак дома

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана