Ковачевић: Станивуковић намјерно и свјесно изазива панику и лаже

Срна
Ковачевић: Станивуковић намјерно и свјесно изазива панику и лаже

БАЊАЛУКА - Злочин против човјечности је када намјерно и свјесно зарад најјефтиније политичке промоције изазиваш панику и лажеш како неко на УКЦ-у Републике Српске трује народ и пацијенте некаквим индустријским кисеоником, иако и те како добро знаш да је у вези са медицинским кисеоником једино спорно то да агенција коју води кадар из твоје партије, зарад интереса сарајевског лобија, одуговлачи са издавањем једне дозволе, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Ковачевић је истакао да свако иоле нормалан зна да је огромна разлика између тога да некакви бездушни злочинци на УКЦ-у Српске усред пандемије вируса корона трују народ некаквим гасом за заваривање, како је срамно и “ексклузивно” устврдио градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, и истине да нека сарајевска агенција одуговлачи са издавањем једне дозволе за потпуно исправан медицински кисеоник какав, идентичан, користе у цијелом региону и широм Европе.

“Признаћете да је градоначленик изашао пред медије и рекао истину како његов страначки колега који је без икакве документације некаквој 'Сребрној малини' дозволио да у ФБиХ увози неупотребљиве респираторе одуговлачи са издавањем једног папира, не би добио жељену пажњу јавности. А, нажалост, умјесто здравља и интереса грађана, њему је та пажња најбитнија”, рекао је Ковачевић.

Портпарол СНСД-а је нагласио да је овој партији, као и свим грађанима Републике Српске најбитније да је медицински кисеоник на УКЦ-у, као и у свим здравственим установама у Републици Српској потпуно исправан и сертификован.

“Најтужније у цијелој овој причи јесте да ће се на крају испоставити да је цијела ова лажна афера креирана само да се употријеби као ево већ трећи повод за најављене протесте опозиције с обзиром на то да им је прогнозирани одзив грађана потпуно катастрофалан. Сигуран сам да ће грађани прозрети и ову превару”, закључио је Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана