Конаковић и Никшић добили пријетње смрћу

ГС
Конаковић и Никшић добили пријетње смрћу

САРАЈЕВО - Пријетње смрћу стигле су на адресе Елмедина Конаковића, лидера странке Народа и правде и Нермина Никшића, лидера СДП-а.

Конаковић је синоћ на свом „Фејсбук“ профилу објавио пријетње које стижу, након чега је услиједио низ коментара и реакција.

Елмедин Конаковић изјавио је данас да очекује озбиљне и хитне реакције безбједносних агенција како би се открили креатори, како каже, гнусних пријетњи смрћу које је добио.

Он је то рекао док је, како преноси портал Радиосарајево, говорио о јучерашњем усвајању буџета за текућу годину и другим одлукама донијетим од формирање власти послије прошлогодишњих октобарских избора.

Говорио је о томе шта је све наслијеђено од претходне власти, коју је предводила Странка демократске акције Бакира Изетбеговића, а шта је нови Сајвет министара постигао за само два мјесеца.

-Зову нас издајницима и сад су болесници из тог систем дошли у фазу да нам пријете смрћу. У томе имају озбиљну помоћ неколицине новинара који каљају часну новинарску професију пишући рјечником корумпираног система како смо „слуге Загреба“ - рекао је Конаковић.

Тврди да су поправили за кратко време њихове грешке и трговине, „а они и даље креирају причу да смо нешто испоручили СНСД-у и ХДЗ-у“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана