Kомеморација убијеним Славиши Крунићу и Жарку Павловићу

nezavisne.com
Kомеморација убијеним Славиши Крунићу и Жарку Павловићу

Бањалука - Породице, пријатељи, запослени, представници друштвеног и политичког живота, опростили су се од Славише Крунића и његовог пратиоца Жарка Павловића на комеморацији поводом њихове смрти која је одржана у Бањалуци.

Крунићев отац Драго је рекао да је његов син био добар човјек који се увијек трудио да помогне људима, те је рекао да ово убиство наручено. Он је казао да од полиције очекује и вјерује да ће урадити свој посао до краја, а радницима Крунићевих предузећа је поручио да ће породица наставатит радити све послове које је Славиша започео.

Драган Чавић, предсједник НДП-а, обратио се на комеморацији као најближи пријатељ убијеног Крунића.

Чавић је рекао да праве убице нису они који су распалили рафале у Славишу већ они који су његови ликвидацију наручили како би сви други живјели у страху и испуњавали њихове захтјеве.

Дарко Ћулум, директор Полиције Републике Српске, је након комеморације рекао новинарима да полиција ради на расвјетљавању убиства. Додао је да у овом тренутку не може говорити о мотивима и да вјерује да ће истрага дати одговоре на сва питања.

Комеморација Крунићу, предсједнику Управе компанија “Сектор секјурити”, “Житопека”, “Житопродукт” и “Сектор АДС”, као и Павловићу, одржала се у конгресној сали компаније “Сектор секјурити” у Бањалуци.

Комеморацији су присуствовали и представници СДС-а  Вукота Говедарица и Драган Мектић, градоначелник Бањалуке Игор Радојичић те многи други.

Славиша Крунић биће сахрањен у 13 часова на породичном гробљу у Гламочанима. Данас ће у 15 часова, на гробљу “Баре” бити сахрањен и Крунићев пратилац Жарко Павловић, који је из Пала.

У Гламочанима код Бањалуке у понедјељак увуче у пуцњави су убијена три лица, а једно је тешко повријеђено из ватреног оружја.

Убијени су Крунић, један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана