Кандидат СДС-а за начелника општине Лакташи напустио странку

Д. М.
Кандидат СДС-а за начелника општине Лакташи напустио странку

ЛАКТАШИ - Члан Главног одбора СДС-а и кандидат ове странке за начелника Лакташа на новембарским локалним изборима Дејан Којић напустио је ову странку.

Којић је о томе писмено обавијестио предсједника ГО СДС-а Милана Миличевића.

- Након 25 година чланства и пет година активног рада у општинском одбору СДС Лакташи тешка срца сам донио једну од најтежих одлука у животу. Дешавања у протекле двије године унутар странке, потпуно ниподаштавање органа странке од стране неколико водећих људи у странци, двоструки аршини, нестатутарно распуштање ОО Лакташи, чиме је уништено пет година тешког рада на терену и на крају враћање у ОО човјека који је отворено радио против СДС-а у Лакташима и апсолутно подржао кандидата СНСД-а на изборима са циљем његовог постављања на чело ОО СДС Лакташи, нису ми оставили простор за другачију одлуку - навео је Којић у писму.

Не могу да будем дио нечега, наводи се даље, што не поштује принципе, знање, квалитет и способност, него се у први план ставља голи интерес, јер све то већ имамо на сцени од стране владајућег режима.

- Дао сам све од себе протеклих година да допринесем бољој и успјешнијој Српској демократској странци, да вратимо нарушено повјерење народа у странку, како би заслужили да мијењамо трули систем, бахату и безобразну власт, али очигледно да ми то није пошло за руком. Ако је план и пут опоравка СДС-а наручивање и плаћање текстова као онај који је на свом блогу објавио Слободан Васковић у којима ће износити лажи и блатити, између осталог и неке од људи најоданијих идеји СДС-а, нека то служи на част и СДС-у и њеном предсједнику, ја се јежим од тог и таквог опоравка - навео је Којић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана