Каменован путнички воз између Рамића и Бањалуке

Срна
Каменован путнички воз између Рамића и Бањалуке

ДОБОЈ - "Жељезнице Републике Српске" осудиле су каменовање путничког воза ове компаније који је саобраћао на релацији Нови Град-Бањалука и на коме је проузрокована материјална штета, али да повријеђених није било, наведено је из овог предузећа.

Из "Жељезница" су да "Фејсбук" страници навели да се овај ванредни догађај десио синоћ у 21.12 часова приликом наиласка воза између станица Рамићи и Бањалука, те да није било ни кашњења возова и застоја у саобраћају.

"На лице места по пријави ванредног догађаја изашла је Комисија за ванредне догађаје жЖељезница Српскеж и службеници Полицијске станице Лазарево који су извршили увиђај", наведено је у саопштењу.

"Жељезнице Републике Српске" најоштије осуђују вандалски чин до кога је дошло, из за сада непознатих разлога, а који ће бити утврђен по завршетку истраге.

Из "Жељезница" апелују на становништво и све учеснике у саобраћају да буду одговорни, поштују законске прописе и не уништавају жељезничку имовину, јер поред угрожавања опште безбедности у оквиру одвијања жељезничког саобраћаја, ризикују и сопствену безбедност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана