Још један кадар СПС-а остао без функције: Смијењен Максим Скоко

ГС
Још један кадар СПС-а остао без функције: Смијењен Максим Скоко

БАЊАЛУКА – Максим Скоко, посланик СПС-а у Народној скупштини Републике Српске, смијењен је са позиције директора за јавно снабдијевање у Електропривреди РС, потврдио је он "Независним".

Скоко је смијењен на сједници Надзорног одбора овог предузећа, а на његово мјесто именован је Зоран Вуковић, директор Дирекције за развој ЕРС-а.

"Независне" наводе да је данас могуће још неколико смијена кадрова партије коју предводи Горан Селак.

СПС недавно није потписао коалициони споразум са владајућим партијама у Српској за Бањалуку, након чега је избачен из те колиције.  Убрзо је са позиције директора  КПЗ Туњице смијењен лидер ове странке Горан Селак,  а његова сестра Марина Селак са позиције начелника Одјељења Републичке управе за игре на срећу.

Потом су смијењени Андреа Дорић са мјеста в.д. директора бањалучког Центра за васпитање и образовање и Владимир Куваља са позиције Средњошколског дома у Бањалуци.

Влада Републике Српске разријешила је прошле седмице и Јовану Ловрић, која је кадар СПС-а са функције вршиоца дужности директора Завода за стоматологију, а вршилац дужности директора Инспектората Републике Српске Драгутин Шкребић поднио је прије два дана оставку на ту функцију

Шкребић је рекао да оставку подноси из личних разлога, али и да се солидарише са својим колегама у СПС-у који су, како истиче, неправедено смијењени.

Јуче је  и кадар СПС-а Саша Глигорић смијењен са позиције директора Агенције за државну управу Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана