Једанаестогодишњa дјевојчица страдала у пожару

ГС
Foto: Јајце онлајн

ЈАЈЦЕ - Једанаестогодишња Николина Ћосић погинула је у пожару који је ноћас избио у бараци у Јајцу у којој је живјела.

Портпарол Министарства унутрашњих послова (МУП) Средњобосанског кантона Хасан Хоџић рекао је да је током протекле ноћи Полицијској станици Јајце пријављено да је дошло до пожара на бараци у Улици Иве Андрића. На терен су одмах изашли полиција и ватрогасци, који су локализовали пожар.

Полиција у у сарадњи са надлежним кантоналним тужилаштвом предузима мјере и радње на утврђивању узрока који су довели до трагедије.

Портал Јајце онлајн наводи да се претпоставља да је до пожара дошло због упаљене свијеће јер породица страдале дјевојчице годинама живи без струје.

Породица Суада Ћосића и Нене Бртан слабијег је материјалног стања и три године су живјели у трошној општинској бараци с троје дјеце.

Предсједник "Мерхамета" Јајце Синанудин Смајић рекао је да се синоћ догодила страшна трагедија у којој је у пожару изгубила живот Николина.

- Ову породицу не смијемо заборавити, јер имају још двоје дјеце, бебу од 10 дана и дјевојчицу од двије године. Они нас требају, стављам се испред "Мерхамета" на располагање, а сви који им желе помоћи могу то учинити и директно - рекао је Смајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана