Извршни одбор осудио Селаково самоиницијативно дјеловање

Срна
Извршни одбор осудио Селаково самоиницијативно дјеловање

БАЊАЛУКА - Извршни одбор Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ Бањалука најоштрије је осудио самоиницијативно дјеловање искљученог народног посланика и бившег предсједника Градског одбора СП Бањалука Горана Селака и његово грубо кршење Статута партије.

Извршни одбор Градског одбора СП Бањалука не подржава нелегално организовање скупа испред СП, којег води Селак, а дата је пуна подршка предсједнику партије Петру Ђокићу и органима партије.

Из Извршног одбора су позвали на стриктно поштивање Статута странке и траже од највиших органа СП да донесе одлуке поводом самоиницијативних дјеловања Селака и других народних посланика СП који, “не раде у интересу политика, програма и вриједности партије”, саопштено је из СП.

Извршни одбор Градског одбора СП данас је у Бањалуци одржао проширену сједницу којој су присуствовали многи истакнути функционери и чланови Градског одбора.

Састанак су водили потпредсједници Градског одбора СП Бањалука Зденка Гојковић и Велибор Станић, а присуствовао је и потпредсједник СП из крајишке регије Живко Марјанац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана