Изетбеговић: Или ће бити све ријешено или ништа неће бити ријешено

Тањуг
Foto: Н1

САРАЈЕВО - Предсједник Странке демократска акције (СДА) Бакир Изетбеговић казао је након сусрета са специјалним изаслаником за изборну реформу Сједињених Америчких Држава Матјуом Палмером и директорицом при Европској служби за спољне послове Ангелином Ајхорст да нема конкретних помака.

"Осјећа се критична маса на такорећи пробосанској страни да се неће изаћи у сусрет ничему што је једнострано. Морају се урадити измјене и када је у питању Федерација Босне и Херцеговине будући да имамо блокаду именовања новог сазива Владе ФБиХ, попуњавања Уставног суда, а више од 150 аката стоји у Дому народа Федералног парламента", подсјетио је Изетбеговић.

Такве ствари морају се ријешити - или ће бити све ријешено или ништа неће бити ријешено, нагласио је Изетбеговић, изражавајући задовољство да су и остали у пробосанском блоку сличног мишљења те Изетбеговић додаје да се неће моћи изаћи у сусрет само ХДЗ-у.

Наводи да није било пријетње санкцијама, али је потврдио да се врши притисак на све стране, али понајмање на ХДЗ. Али, додаје да нико од њих није у политици од јуче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана