Иванић: Нека Додик покаже доказе о прислушкивању

Танјуг
Иванић: Нека Додик покаже доказе о прислушкивању

Београд - Српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић позвао је предсједника РС Милорада Додика или било кога другог да изнесе доказе о наводном прислушкивању Додика и предсједника Србије Александра Вучића од стране ОБА.

“Тражио сам од Додика још прије два и по мјесеца да ми достави било какве доказе. Рекао сам и да сам спреман да откажем и гостопримство дипломатским представницима, ако су умијешани у то. Никад ништа није доставио, и то је Додик- изађе са великом тезом, а никад је не докаже”, рекао је Иванић, преносе данашње “Новости”.

Он је навео да је Заједничка парламентарна комисија за надзор над радом ОБА БиХ утврдила да није било прислушкивања званичника Србије и БиХ, а на челу те Комијсије је био Додиков страначки колега, Никола Шпирић.

Тај документ, кодног назива “Ушће” био је посљедњи документ о којем су обавијештене заједничке институције, послије тога није било ништа, додао је Иванић.

Он је још упитао зашто Додик о британским шпијунима, који наводно помажу ОБА у прислушкивању, није причао на састанку са британским амбасадором у БиХ Едвардом Фергусоном, него му се најсрдачније захваљивао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана