Дуњић: Најактивнији дио странке да буду млади

Срна
Дуњић: Најактивнији дио странке да буду млади

ГРАДИШКА - Замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић рекао је вечерас да је ове странка даје шансу младим људима, који треба да буду њен најактивнији дио.

Дуњић је на изборној скупштини Актива младих Уједињене Српске у Градишци рекао да свако друштво и политичка партија треба да почива на младим људима.

“Опредијелили смо се да дамо шансу младима, чему у прилог говори и чињеница да су они на најодговорнијим функцијама у овом граду”, рекао је Дуњић, који је и предсједник Градског одбора Уједињене Српске Градишка.

Он је најавио да ће барем трећину листе Уједињене Српске на локалним изборима у Градишци чинити млади људи.

Дуњић је оцијенио да странке немају шансу да опстану ако не пруже шансу младима да се докажу.

Предсједник Актива младих Уједињене Српске Миле Аљетић, који је и потпредсједник ове странке, рекао је да је изборна скупштина Актива младих у Градишци показала да је Уједињена Српска политичка снага садашњости и будућности.

“Вјерујем да ће млади у Градском одбору у Градишци, али и другим одборима у Републици Српској имати запажену улогу на наредним локалним изборима, а многи постати и одборници у локалним скупштинама”, додао је Аљетић.

На изборној скупштини за предсједника Актива младих Градског одбора Уједињене Српске изабран је Никола Мумало, који је и до сада обављао ту функцију.

Мумало је рекао да је Актив младих Уједињене Српске у Градишци до сада организовао бројне хуманитарне, спортске и забавне активности, са чим ће наставити и у наредном периоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана