Додик: Српска и Бањалука поносни на највећи спортски догађај у БиХ "Српска опен" 

ГС
Додик: Српска и Бањалука поносни на највећи спортски догађај у БиХ "Српска опен" 

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик након обиласка мјеста изградње тениских терена у Парку Младен Стојановић у Бањалуци, рекао је да ће сва логистика бити у функцији 5. априла, те да је Српска поносна на овај тениски спектакл.

- Данас сам овдје, да кажем да ће сва логистика бити у функцији 5. априла, што значи да ћемо моћи угостити све тенисере који долазе на припреме седам дана прије. Поносни смо на највећи спортски догађај - рекао је Додик.

Оно што је важно јесте да Бањалука с овим добија заиста један нови садржај, а самим тим и Република Српска, наглашава Додик, те додаје да је овај спортски догађај највећи, након Олимпијаде у БиХ.

- Све укупна изградња около поприма један сасвим нови облик. Бањалука добија једну мултифункционалну дворану, а тенис се игра на отвореном, зато неће бити ни постављен кров, јер су таква правила такмичења. Након овог догађаја приступиће се изградњи покретног крова. Бањалука добија нови садржај на који можемо бити поносни - истиче Додик.

"Српска опен" је један од највећих догађаја у историји спорта Републике Српске, на којем ће поред свјетског броја један Новака Ђоковића чествовати још неколико свјетских познатих тенисера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана