Додик: Неупитна побједа СНСД-а на локалним изборима у Козарској Дубици

Срна
Додик: Неупитна побједа СНСД-а на локалним изборима у Козарској Дубици

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас у Козарској Дубици да је неупитна побједа СНСД-а на предстојећим локалним изборима у овој општини и кандидата за начелника Раденка Рељића.

Додик је са руководством Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици разговарао о активностима тог одбора и припремама за локалне изборе.

“Кандидат за начелника општине Раденко Рељић је наш кандидат, добио је ширу подршку коалиционих партнера. Вјерујемо да ће та побједа бити неупитна и да ће стари, односно нови начелник, наставити да ради свој посао. Веома нам је стало да урадимо све што је неопходно како бисмо ојачали и одржали повјерење које имамо традиционално овдје у Дубици”, рекао еј Додик.

Према његовим ријечима, СНСД је у Козарској Дубици омогућио кориштење разних извора институционалних средстава. “Неки наши коалициони партнери покушавају то да припишу себи, али у суштини то су интервенције Владе Републике Српске којих не би могло бити без СНСД-а”, изјавио је Додик новинарима.

Он је потврдио да је договорено асфалтирање око три километра локалних путева у овој локалној заједници и наставак изградње водовода у који је Влада Републике Српске уложила око 700.000 КМ.

Рељић је изјавио да је на састанку договорена реализација више пројеката.

“То се односи, прије свега, на инфраструктурне пројекте, асфалтирање путева, водовод и остале активности. Мислим да на овим изборима СНСД улази у још једну велику побједу. Што се тиче кандидата за начелника општине ту ће бити обезбијеђена апсолутна већина и мислим да ће СНСД и даље остати странка број један у граду”, нагласио је Рељић.

На састанку у Општинском одбору СНСД-а, чији је гост данас био Додик, разговарано је и о другим актуелним темама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана