Додик: Хрватска војска је овдје несумњиво губитничка

ГС
Додик: Хрватска војска је овдје несумњиво губитничка

БАЊАЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је Дервента несумњиво у Републици Српској и прије, а и послије посјете предсједника Хрватске Зорана Милановића, те да је хрватска војска у Српској несумњиво губитничка.

- Историја Срба и Хрвата је тешка и требаће године труда да се премосте разлике и ријеше питања која нас раздвајају - навео је Додик на Твитер профилу.

Додик је додао да је предсједник Хрватске привржен поштовању Дејтонског споразума и Републике Српске као политичко-правне чињенице.

Предсједник Хрватске Зоран Милановић присуствовао је данас у Дервенти обиљежавању 31 године од оснивања 103. бригаде ХВО коју је одликовао Редом Николе Шубића Зринског, те поручио да је Дејтонски споразум и даље врло важан и да ће га Хрватска бранити.

Дервента је несумњиво у Републици Српској и прије, а и послије Милановићеве посјете, а хрватска војска је овдје несумњиво губитничка. Историја Срба и Хрвата је тешка и требаће године труда да се премосте разлике и ријеше питања која нас раздвајају.

— Милорад Додик (@MiloradDodik) March 25, 2023

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана