Додик честитао Вучевићу: Надам се да ћемо и даље јачати братске везе Српске и Србије

Срна
Додик честитао Вучевићу: Надам се да ћемо и даље јачати братске везе Српске и Србије

БАЊАЛУКА- Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик упутио је честитку новоизабраном предсједнику Српске напредне странке Милошу Вучевићу, са жељом да СНС настави свој рад и пут, вођена политичком коректношћу и искреним залагањем за свој народ.

- Након свих ових година изузетне и успјешне сарадње са господином Александром Вучићем, Ваше именовање доноси само континуитет и наставак реализације заједничких интереса, на општу корист грађана Републике Србије и Српске - истакао је Додик.

Предсједник СНСД-а је оцијенио да је оваква одлука била очекивана с обзиром на Вучевићев досадашњи ангажман и повјерење које је стекао као политички актер, а прије свега као човјек, саопштено је из СНСД-а.

- Надам се да ћемо и даље јачати братске везе Републике Српске и Републике Србије, наставити чувати традицију српског народа у овим изазовним временима, штитећи наш опстанак на овим просторима. Желим Вам добро здравље, успјех и остварење свих циљева у току манадата на функцији предсједника СНС-а - наводи се у честитки лидера СНСД-а упућеној Вучевићу.

Вучевић је данас, на сједници Скупштине СНС-а, изабран за предсједника ове политичке партије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана