ДНС: Привести правди особе због лажне дојаве о подметнутој бомби на Палама

Срна
ДНС: Привести правди особе због лажне дојаве о подметнутој бомби на Палама

БАЊАЛУКА - Демократски народни савез (ДНС) затражио је од Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске да идентификује и приведе правди лица која су доставила лажну дојаву о подметнутој бомби у просторијама ове странке на Палама.

 “Изгледа да је неко ријешио да сваких мјесец дана води прљаву кампању против ДНС-а па је тако и данас дошло до лажне дојаве о подметнутој бомби у просторијама ДНС-а у Палама. У борби за живот и људе Српске, ми смо спремни на много више од анонимних кукавица и то показује јачање ДНС-а свакога дана након јаких удара са свих страна који су имали за циљ да странку униште”, саопштено је из ове странке.

Из ДНС-а наводе да и данас, као и прије мјесец дана, с пуним поштовањем према институцији МУП-а Српске очекују идентификацију и привођење правди лица која су упутила лажну дојаву и тиме узнемирила грађане Пала.

“Ово је важно не због ДНС-а, него због грађана који су узнемирени”, истичу у ДНС-у и додају да је ријеч о синхронизованој и организованој акцији која се понавља с циљем уношења панике међу људе и дискредитацији политичких противника.

Из ове странке од МУП-а Српске траже брзо проналажење криваца за уношење немира, те наглашавају да је у игри више од прљаве кампање против ДНС-а.

“Ако овај случај не буде ријешен у што краћем року, питамо се и ми, а и јавност ће се питати, зашто је то тако. Нерјешавањем овог случаја оставља се простор за разне спекулације на које ми нисмо спремни јер нисмо странка спекуланата него озбиљна странка која води рачуна о својим грађанима, члановима и симпатизерима”, кажу из ДНС-а.

У овој странци вјерују у снагу МУП-а Српске, те очекују брзу, професионалну и бескомпромисну реакцију

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана