Ђокић: Градска организација СП-а Бањалука потпуно консолидована

Срна
Ђокић: Градска организација СП-а Бањалука потпуно консолидована

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић рекао је данас да ова партија остаје досљедна својим темељним принципима, а то су борба за социјалну правду, хуманост, солидарност и свеопшти напредак сваког дијела Републике Српске, чему значајно доприноси и Градски одбор СП-а Бањалука.

-То ће бити наша политика и у наредним годинама - рекао је Ђокић новинарима, прије почетка Изборне конференције Градског одбора СП Бањалука.

Он је изразио задовољство резултатима које је остварио овај одбор, те што видљиво расте број нових чланова, нарочито младих.

-Након одређених проблема који су се јавили почетком прошле године, када се догодио покушај пуча, који је пропао, Градска организација је потпуно консолидована, те смо и на локалним изборима забиљежили добар резултат и имамо два одборника у градској скупштини - рекао је Ђокић.

Он је напоменуо да се СП спрема за Девети конгрес који ће бити одржан крајем новембра.

Предсједник Градског одбора СП Бањалука Велибор Станић рекао је да ће на Изборној конференцији бити изабран нови градски одбор, те нова надзорна комисија градске организације, а биће предложени и делегати за конгрес СП.

Председник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да сарадња ове странке и СП има вишегодишњу традицију, те да су њени резултати видљиви у сваком дијелу Српске.

-Желим овој партији да на данашњој конференцији изаберу најбоље, најхрабрије и оне који се не боје, јер су времена пред нама веома тешка, а знам да СП има много таквих кадрова - рекао је Ђајић.

Подршку СП изразили су и Синиша Видовић у име Уједињене Српске и Слободан Станаревић у име Демоса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана