Ђокић: СП спремно дочекује изборе, сигурни смо у одличан резултат

ГС
Ђокић: СП спремно дочекује изборе, сигурни смо у одличан резултат

БАЊАЛУКА - Социјалистичка партија (СП) спремно дочекује изборе са изборним листама у 70 градова и општина Републике Српске, што је чини једином партијом послије СНСД-а са толиким бројем пријављених листа.

Констатовано је то на радном састанку Предсједништва СП-а са истакнутим члановима и функционерима ове странке.

Предсједник СП-а Петар Ђокић истакао је након састанка да социјалисти, као и увијек, иду на побједу, те да је сигуран у одличан резултат на предстојећим изборима.

- Сваког дана окупљамо људе, слушамо проблеме грађана и радимо на политикама од значаја за развој наше Републике и свих њених општина. Данас смо се састали у Бањалуци како бисмо дефинисали неке нове задатке и задужења која СП као партија народа мора урадити и спровести у надолазећем периоду, а све у интересу наших грађана и нашег народа - рекао је Ђокић.

Он је још додао да СП остаје одана својим дугогодишњим политикама, идејама, вриједностима и циљевима, те да се и у будућем периоду настављају борити за политике развоја Републике Српске, представљене у политичкој платформи социјалиста "Програм развоја Републике Српске 2018-2026".

Састанак, који је дио редовних активности СП у циљу што бољих припрема за Локалне изборе, одржан је у просторијама СП у Бањалуци. На састанку се разговарало о развојним политикама Републике Српске и БиХ и свих локалних заједница, те о другим активностима и политикама које ће довести до побољшавања изборног резултата СП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана