Ђокић: Нећемо дозволити никакве компромисе који могу угрозити интересе Српске

ГС
Ђокић: Нећемо дозволити никакве компромисе који могу угрозити интересе Српске

Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић поручио је вечерас у Источном Сарајеву да институције Српске увијек воде рачуна о огромним жртвама које су дате за Српску и да никада неће дозволити никакве компромисе који могу да угрозе интересе српског народа и Републике Српске.

Ђокић је новинарима прије почетка народног скупа "Бранимо Српску" рекао да се са оваквих скупова шаље порука о јединству српског народа и о изузетној одлучности свих у институцијама Српске да заштите интересе Републике Српске и српског народа.

Он је истакао да је свим грађанима на првом мјесту Република Српска, заштита и одбрана њених интереса и институција.

"Радује ме чињеница да на овакве скупове долазе грађани да са пажњом чују шта се говори и да те поруке пренесу осталим грађанима, да на тај начин одржимо и његујемо јединство и посвећеност српског народа Републици Српској и заштити и одбрани њених интереса", поручио је Ђокић.

У Источном Сарајеву је почео народни скуп "Бранимо Српску" који је организован с циљем подршке институцијама Републике Српске у одбрани надлежности Републике.

Скупу присуствују српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, министри у Влади Српске, народни посланици, српски представници у заједничким институцијама БиХ, челници града Источно Сарајево и општина у саставу овог града.

На народном скупу "Бранимо Српску", који се одржава у Спортској дворани на Тргу Србија, окупио се велики број грађана из општина Источног Сарајева и Сарајевско-романијске регије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана