Дирекцији за координацију полицијских тијела БиХ донирана вриједна опрема из Њемачке

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- Савезна криминалистичка полиција Њемачке донирала је Дирекцији за координацију полицијских тијела БиХ техничку опрему вриједну око 34.000 евра, саопштено је из Амбасаде Њемачке у БиХ.

Донација је резултат успјешне сарадње Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ и Савезне криминалистичке полиције у оквиру међународне полицијске оперативне сарадње, наводи се у саопштењу.

Сарадња Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ и Савезне криминалистичке полиције у протеклом периоду резултирала је интензивном размјеном оперативних полицијских података с циљем сузбијања тешких облика организованог криминала и тероризма.

Дирекција за координацију полицијских тијела БиХ је веома захвална на континуираној подршци коју Њемачка пружа у процесу јачања капацитета ове полицијске агенције, прије свега кроз побољшање опремљеност и унапређење рада, као и њеном значајном доприносу ефикаснијој борби против свих врста криминала и стварању безбједнијег окружења, не само за грађане БиХ, већ и ЕУ, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана