Детаљи несреће на Копаонику: Младић и дјевојка се упознали у кафићу, па се провозали

ГС
Детаљи несреће на Копаонику: Младић и дјевојка се упознали у кафићу, па се провозали

БЕОГРАД - Двије особе погинуле су јутрос на Копаонику током вожње на моторним санкама. Несрећа се десила када су младић иницијала В.Д. и дјевојка Р.И. слетјели санкама у увалу и преврнули се.

Према првим информацијама са терена, они су током вожње ударили у дрво, а случајно су их пронашла два спасиоца Горске службе спасавања, пише Нова.рс. Несрећа се догодила око 1 сат послије поноћи, а како незванично сазнаје овај портал, момци и дјевојке су се упознали у кафићу.

- Два момка су се у једном кафићу на Копаонику упознали са дјевојкама које су упитале да ли неко може да их повезе. Момци су се понудили и онда су у току ноћи отишли да се провозају моторним санкама. По двоје на двоје санки. Момак из Александровца В.Д. и дјевојка Р.И. из Новог Сада су погинули када су слетјели с пута - открива извор Нова.рс.

Несрећа се догодила у близини Караман Гребена.

- Страдали младић и дјевојка су се у једном тренутку преврнили у ували. Недуго након тога, двоје људи из Горске службе спасавања (ГСС) се туда враћало кући и примјете да су неки људи слетјели санкама. Давали су знаке живота, покушана је реанимација, али нису успјели да их спасе - каже саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана