„Десет рачуна изброји и стан освоји”: Елвис Џаферагић из Приједора добио стан

swot.ba
„Десет рачуна изброји и стан освоји”: Елвис Џаферагић из Приједора добио стан

БАЊАЛУКА – Између чак 1.841.844 коверте вечерас је у директном преносу РТРС-а извучена коверта Елвиса Џаферагића из Приједора која му је донијела стан у Бањалуци.

Срећног добитника извукла је Слађана Зрнић, глумица Народног позоришта Републике Српске.

У највећој наградној игри у Републици Српској “Десет рачуна изброји и стан освоји” коју је организовало Министарство финансија РС у сарадњи са Удружењем економиста РС Сњот, а која је управо завршена додијељена су укупно четири стана.

Вечерас је двособан стан површине 67,60 м² на четвртом спрату у Улици Карађорђева 79 вриједан 140.608 КМ такође добио свог власника.

Остале награде (Спонзори су Mastercard, М:тел, Бинго, Сбербанк, НЛБ банка, Japan tabacco international

, Елнос група)

– 5 робних ваучера који се могу замијенити за робу у продајним објектима „Бинго” д.о.о. Тузла у појединачној вриједности од 500 КМ (Миливој Јелић Приједор, Јована Дринић Бањалука, Милана Митровић Бањалука, Милица Вуковић Прњавор, Светозар Лукић Бањалука)

– 5 робних ваучера који се могу замијенити за робу у продајним објектима „МТЕЛ” а.д. Бања Лука у појединачној вриједности од 500 КМ (Нада Момић Осјечани, Борко Церовина Источно Сарајево, Мира Ђујић Дервента, Сара Ђурић Добој, Филип Кецман Бањалука)

– 1 робни ваучер који се може замијенити за робу у продајним објектима „МТЕЛ” а.д. Бања Лука у вриједности од 1.000 КМ добио је Иринеј Крижић из Требиња.

– 1 робни ваучер који се може замијенити за робу у продајним објектима „МТЕЛ” а.д. Бања Лука у вриједности од 2.000 КМ добила је Снежана Вученовић из Бањалуке.

Сврха приређивања наградне игре је подизање свијести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулација безготовинског плаћања као инструмента сузбијања сиве економије и мотивација за поштовање прописа и побољшање примјене Закона о фискалним касама.

Подсјетимо, трошак плаћања пореза на добитак за стан сносиће Влада Републике Српске, а Нотарска комора Републике Српске сносиће трошкове преписа и књижења стана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана