Цвијановић: Велики домет Турковићеве - замјена заставе на амбасади БиХ у Вашингтону

ГС
Цвијановић: Велики домет Турковићеве - замјена заставе на амбасади БиХ у Вашингтону

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је велико достигнуће за једног министра иностраних послова да оде преко свијета и промијени заставу на згради амбасаде.

"Проћаскате са запосленима у Амбасади и успут кажете понеку лошу ријеч о амбасадору, јер је Србин. Који спољнополитички домети БиХ!", рекла је Цвијановићева упитана да прокоментарише посјету Турковићеве Амабасади БиХ у САД, коју је искористила за постављање нове заставе БиХ на јарбол на улазу у зграду Амбасаде.

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић је навела у недавном  интервјуу Срни да сви воле да причају о БиХ, а мало ко је желио да о њој нешто научи, а поготово анализира, истичући да су ствари у БиХ несређене у континуитету, док су проблеми и незадовољства акумулирани.

"Позивам госпођу Жељку Цвијановић на стварање инклузивног друштва у Босни и Херцеговини! Позивам је да заједничким снагама допринесемо стварању функционалне државе за све њене народе и грађане. Гдје постоји искрена воља постоји и начин." одговорила је Турковићева на наводе Цвијановићеве.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана