Цвијановић: У односима СНСД-а и ДНС-а не би требало да буде већих проблема

Срна
Цвијановић: У односима СНСД-а и ДНС-а не би требало да буде већих проблема

БАЊАЛУКА- Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је на данашњем састанку делегација СНСД-а и ДНС-а разговарано о начинима како се кретати кроз предизборно вријеме и након тога, те да не би требало да буде неких проблема у односима ове двије странке.

"Колико разумијем ствари, ту не би требало да буде већих проблема. Имамо много општина у којима је добра веза између ДНС-а и СНСД-а и тако ће остати и у будућем времену, те ће се манифестовати и на предстојећим изборима", рекла је Цвијановићева.

Она је навела да постоје двије или три средине у којима постоје одређени проблеми, те да је сигурна да ће се они превазићи.

"Локални одбори ДНС-а, који су опредијељени да остану у коалицији у којој су били и до сада, то су већ сами саопштили и они ће остати подршка заједничком кандидату и то није само случај када је ријеч о кандидату СНСД-а", рекла је Цвијановићева новинарима и додала да има средина гдје је кандидат ДНС-а, а подршка му је СНСД.

Према писању портала Српска Инфо данас је одржан састанак највишег руководства СНСД и ДНС, предвођен лидерима Милорадом Додиком и Ненадом Нешићем, али до "примирја" није дошло.

На састанку ништа конкретно није договорено и све остаје исто као и до сада. Вјероватно ћемо се опет састати у наредном периоду – навели су извори поменутог портала.

Састанак је одржан у кабинету српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика у згради Владе Републике Српске у Бањалуци.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана