Цвијановић: СНСД даје печат развоју свих општина и градова Српске

Срна
Цвијановић: СНСД даје печат развоју свих општина и градова Српске

ЗВОРНИК - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је данас у Зворнику да је та партија апсолутно добро припремљена за предстојеће локалне изборе и да са својом политичком снагом даје печат развоју свих општина и градова у Републици Српској, на чему је радила и радиће и у наредном периоду уз подршку коалиционих партнера.

Цвијановићева је рекла новинарима да је иза СНСД-а много успјешно реализованих пројеката.

"Знамо да то наши грађани цијене", рекла је Цвијановићева након састанка чланова Извршног комитета СНСД-а са руководством локалних одбора ове странке у Изборној јединици седам.

Она је оцијенила да је СНСД политичка организација са великим искуством и сигурно најбољом страначком инфраструктуром на терену, као и да је способна да лако превазиђе и објективне проблеме када је ријеч о појави вируса корона и неријешеним стварима које прате предстојеће изборе.

Цвијановићева је изјавила да ће се СНСД, у смислу кампање и комуникације са људима, прилагодити и на неко ново вријеме послије вируса или на ситуацију у случају његовог евентуално новог таласа.

"У суштини, остаћемо дефинитивно побједничка партија и очекујемо од коалиционих партнера да апсолутно учествују у дефинисаним коалиционим политикама", поручила је Цвијановићева, која је предсједник Републике Српске.

Она је додала да је радни састанак чланова Извршног комитета СНСД-а са руководством локалних одбора ове странке у Изборној јединици седам одржан у функцији припреме за локалне изборе, за које је та партија апсолутно добро припремљена.

"Ова изборна јединица је традиционално са својим добрим резултатом једно од упоришта СНСД-а и сигурна сам да ће допринијети остварењу високо постављеног циља странке када је у питању изборни резултат", навела је Цвијановићева.

Састанку су присуствовали и предсједник СНСД-а Милорад Додик, потпредсједник странке Радован Вишковић, члан Предсједништва СНСД-а Зоран Тегелтија и функционери СНСД-а са подручја Зворника.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана