Цвијановић: Појединци показују да немају никакву политику, већ само интересе

Срна
Цвијановић: Појединци показују да немају никакву политику, већ само интересе

КОСТАЈНИЦА - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је данас у Костајници да ће на својим позицијама остати онај кадар ДНС-а који је у функцији коалиције на републичком нивоу, те подршке предстојећим изборима и развоју својих локалних средина.

Цвијановићева је рекла новинарима да ће без позиција остати онај кадар ДНС-а који је изашао и није више дио коалиције, те се изјаснио да желе да раде самостално.

“Нажалост, било је и таквих ситуација да се придруже неком кандидату из другог блока. Наравно да ће у том случају остати без позиција и наравно да неће користити никакве позиције да би радили против оних са којима су били”, нагласила је Цвијановићева.

Потпредсједник СНСД-а је нагласила да је то велика срамота, првенствено политичка.

“То онда показује да ви немате никакву политику, да нисте негдје зато што вјерујете у политичке платформе и циљеве које сте зацртали у оквиру једне коалиције, него се буквално помјерате од интереса до интереса”, рекла је Цвијановићева након потписивања коалиционог споразума општинских одбора СНСД-а, Уједињене Српске, НДП-а и СДА у Костајници.

Она је увјерена да ће то на овим и на свим наредним изборима санкционисати грађани.

Цвијановићева је истакла да очекује велику подршку за коалицију у којој ће се налазити и велики дио људи из ДНС-а који су се већ опредијелили, као и они који ће се опредијелити током данашњег и сутрашњег дана.

“За све њих има довољно простора, ово је коалиција партнерства, у овој коалицији има мјеста за све. Као што у нашој Републици има мјеста за све, тако мора да буде и у политици. Сигурна сам поново у велике и добре резултате управо ове коалиције на изборима. Очекујем, што се тиче СНСД-а, да оствари свој амбициозни циљ, а то је 80 одсто начелничких позиција уз подршку наших партнера који су лојални коалицији и њеним циљевима”, нагласила је Цвијановићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана