Цвијановић на обиљежавању крсне славе Костајнице ФОТО

Срна
Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић на обиљежавању крсне славе општине Костајница и Храма Свете Тројице
Foto: Срна | Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић на обиљежавању крсне славе општине Костајница и Храма Свете Тројице

КОСТАЈНИЦА - Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић присуствује обиљежавању крсне славе општине Костајница и Храма Свете Тројице - Силазак Светог духа на апостоле - Духови.

Свечаности присуствује и предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија.

Начелник општине Костајница Никола Јањетовић уручиће Цвијановић и Тегелтији плакете поводом прославе крсне славе општине, у знак захвалности за несебичну помоћ у санацији посљедица земљотреса.

Плакете ће бити уручене и амбасадору БиХ у Сјеверној Македонији Драгану Јаћимовићу, директору Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражену Врховцу, градоначелнику Приједора Далибору Павловићу и градоначелнику Градишке Зорану Аџићу.

Ова плакета је додијељена и раније уручена премијеру Републике Српске Радовану Вишковићу, а накнадно ће бити уручена и српском члану и предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику.

Одлуком Скупштине општине плакете су додијељене и предсједнику Савеза општина и градова Републике Српске Љубиши Ћосићу, Влади Аутономне Покрајине Војводине, Влади Сјеверне Македоније, Влади Кантона Сарајево, те многим градовима и општинама из Српске и региона, предузећима и појединцима.

Предсједница Српске и предсједавајући Савјета министара присуствују литургији у Храму Свете Тројице у Костајници, која је у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана