Цвијановић: Имамо велику подршку народа

Срна
Цвијановић: Имамо велику подршку народа

ПРИЈЕДОР - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је данас у Приједору да све политичке партије воде рачуна о одређеним задацима које су саме себи поставиле, а да је, што се тиче СНСД-а, план увијек био амбициозан.

 “Био је амбициозан зато што имамо велику подршку народа, са којим смо заједно и направили толико тога у Републици Српској и што та веза постаје све јача. Вјерујем да ће Приједор бити укључен у ред локалних заједница које ће моћи да се, без било каквог застајања у било којој области, креће напријед онако како се креће цијела Српска”, рекла је Цвијановићева, која је у Приједору присуствовала представљању одборничке листе кандидата СНСД-а за предстојеће локалне изборе.

Она је истакла да у овдје препознаје нову енергију младих људи који су се окупили око заједничког циља - бољи Приједор и боља Република Српска.

“Овдје сам да саслушам и шта су то приоритети који су за њих важни у наредном периоду знајући да ће за многе од тих приоритета бити важно на који начин се укључују републичке институције да би их подржали”, навела је Цвијановићева.

Она је нагласила да пружа подршку овим људима који су направили врло амбициозан план .

“Тај план је исто тако и конзистентан, у којем се зна шта треба да се ради у наредном периоду. Сигурна сам да ће и ова, као што је то случај и са другим срединама, наставити да ужива подршку републичких власти”, истакла је Цвијановићева.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Саша Бурсаћ рекао је да је ово прилика за представљање листе кандидата за одборнике и за даље разговоре у вези са предстојећом кампањом.

“Овдје смо да тражимо још подршке од потпредсједнице, које је и у претходном периоду подржавала и наш градски одбор, и политику коју смо ми овдје спроводили, и наравно, да подржи нашег кандидата за градоначелника и будућег градоначелника”, навео је Бурсаћ.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Далибор Павловић истакао је да је ово тим стручних, искусних, али и младих људи који ће вратити Приједор на мјесто које заслужује.

“Имамо план, програм и све што је неопходно да покажемо нашим грађанима да можемо пуно боље да се бринемо о овом граду и то на онај начин на који он то заслужује”, рекао је Павловић.

На овом радном састанку представљена је листа од 35 кандидата за одборнике у Скупштини града Приједор и кандидат ове странке са листе националних мањина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана