Чубриловић, Калабухов: Веома добра међупарламентарна сарадња

Срна
Чубриловић, Калабухов: Веома добра међупарламентарна сарадња

БАЊАЛУКА - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић и амбасадор Русије у БиХ Игор Калабухов сагласили су се данас у Бањалуци да је веома добра међупарламентарна сарадња Српске и руских области.

Чубриловић и Калабухов су истакли да је посебно добра међупарламентарна сарадња Републике Српске и Губерније Санкт Петербург, али и са Савјетом федерације Федералне скупштине Русије.

Из Народне скупштине Републике Српске саопштено је да је Чубриловић пожелио Калабухову добродошлицу и успјешан мандат, додајући да је предност и то што овај дипломата веома добро познаје ситуацију и унутрашње односе у БиХ.

Он је навео да органи и институције Републике Српске несметано функционишу, да Република извршава законом предвиђене обавезе, чак и у доба кад су евидентне посљедице пандемије вируса корона, која успорава бржи привредни и економски развој.

Чубриловић је нагласио да је Народна скупштина, већ низ година, најефикаснији парламент у БиХ, који ће с поносом, у октобру ове године, достојанствено обиљежити 30 година постојања и успјешног рада.

На састанку је разговарано и о другим актуелним питањима у Републици Српској, БиХ и региону, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана