Чапљина и Требиње повлаче одлуке о забрани увоза робе

Г.С.
Чапљина и Требиње повлаче одлуке о забрани увоза робе

Забрана увоза робе и транзита камиона између Чапљина и Требиња укинута је током данашњег дана, потврдио је за klix.ba градоначелник Чапљине и шеф Штаба цивилне заштите тог града Смиљан Видић.

Како истиче, одлука о забрани је повучена данас након ванредног телефонског састанка који је одржао с градоначелником Требиња Мирком Ћурићем.

Двојица градоначелника ових херцеговачких градова су постигли договор о повлачењу спорних одлука које су се односиле на међусобну забрану увоза робе и транзит камиона.

Подсјетимо да је Чапљина забранила увоз робе и транзит камиона из Требиња, након што је Кризни штаб Требиње 5. априла, због појаве корона вируса у Чапљини, донио одлуку о забрани увоза робе из тог града, којом су се опскрбљивале многе трговине и тржнице у Требињу.

Кризни штаб града Чапљине је нагласио како су забрану увоза робе и транзита камиона увели у циљу заштите својих становника и због забринутости узроковане корона вирусом те сходно придржавању свих мјера и препорука надлежних органа. (klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана