Бореновић: За странку важан сваки човјек

Срна
Бореновић: За странку важан сваки човјек

Источно Сарајево - Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић истакао је да ће да ће Сарајевско-романијска регија, као и до сада, бити снажно заступљена у највишим органима странке.

“Одувијек се трудимо да одржимо регионални баланс, како у страначким органима, тако и у извршним тијелима када смо вршили власт. За нас је подједнако важан сваки човјек, био он у Бањалуци, Приједору, Палама, Хан Пијеску или Билећи”, рекао је Бореновић, који је данас у Источном Сарајеву присуствовао састанку Регионалног одбора ПДП-а Изборне јединице осам.

Бореновић је оцијенио да је Сарајевско-романијска регија традиционално давала подршку странкама које су тренутно опозиција на републичком нивоу, саопштено је из ПДП-а.

“Очекујем бољи резултет него 2016. године, вјерујући да смо у општинама у којима смо власт, као и у Источном Сарајеву оправдали очекивања грађана”, истакао је Бореновић.

Он је додао да је градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић урадио много на промоцији у регионалним и међународним оквирима, што овај град и заслужује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана