Бореновић: Остали смо вјерни својој идеји

Срна
Бореновић: Остали смо вјерни својој идеји

Бањалука - Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је данас да је ова странка остала вјерна идеји због које је добила подршку на изборима. Бореновић је рекао да су новоизабрани посланици ПДП-а свјесни одговорности коју носе према, како каже, огромном броју људи који су дали повјерење овој партији на протеклим изборима и да ће учини све од себе да их неизневјере.

"Бирани смо да у институцијама представљамо народ, да рјешавамо проблеме са којима се суочавају, да чујемо приједлоге, али и критике. Ми можемо мирно проћи улицама, разговарати са сваким човјеком, јер смо остали вјерни идеји због које смо изабрани", рекао је Бореновић током данашњег разговора са грађанима Бањалуке на Тргу Крајине.

Потпредсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука и новоизабрани народни посланик Драшко Станивуковић рекао је да ће активности као што је данашњи разговор са грађанима Бањалуке бити настављене.

"Спремни смо да радимо и да се боримо. Данас смо чули многе проблеме, питања и сугестије. Наша је дужност да на све то одговоримо и да будемо са народом који нас је бирао", рекао је Станивуковић.

Нови одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Јово Савановић поручио је да ће, попут свог претходника Станивуковића, штитити интересе свих грађана Бањалуке и радити на томе да град и услови живота у њему буду много бољи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана