Бореновић: Безрезервна подршка новоизабраном начелнику општине Модрича

Срна
Бореновић: Безрезервна подршка новоизабраном начелнику општине Модрича

МОДРИЧА - Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да ће ова партија дати безрезервну подршку новоизабраним начелнику општине Модрича Јовици Радуловићу, заједничком кандидату СДС и ПДП на протеклим изборима.

“ПДП је у предизборном периоду стао снажно иза Радуловића, који ће безусловну подршку имати и од два ПДП-ова одборника у новој Скупштини општине”, изјавио је новинарима Бореновић.

Он је додао да је ПДП подржао Радуловића због идеја и програма које је понудио, као да их не интересују мјеста у будућој општинској управи, али очекује да новоизабрани начелник изабере сараднике у извршној власти са којима ће, како је навео, ову средину уз подршку парламента начинити по мјери свих грађана.

Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић обећала је савјетодавну подршку новом начелнику и локалној администрацији.

Она је истакла да Модрича има довољно потенцијала за развој, те да ће свака помоћ са нивоа Републике Српске и Србије бити добродошла.

Новоизабрани начелник Јовица Радуловић захвалио је за подршку и најавио да ће позвати све политичке партнере, који имају одборнике у локалном парламенту, да формирају стабилну скупштинску већину како би заједно долазили до најбољих рјешења за развој Модриче.

Он очекује брзо формирање власти и почетак реализације циљева који су представљени грађанима Модриче.

Састанку Бореновића, Тривићеве и Радуловића, у просторијама Општинског одбора /ОО/ СДС Модрича, присуствовали су и генерални секретар ПДП-а Милко Грмуша, те предсједници општинских одбора СДС-а Дамир Стојановић и ПДП-а Милутин Поповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана