Берић: Избори су прилика за промјену на боље

Срна
Берић: Избори су прилика за промјену на боље

Приједор - Кандидат за градоначелника Приједора испред странака Савеза за промјене Душан Берић позвао је грађане да 2. октобра изађу на изборе, који су прилика за промјену на боље.

Он је на централној предизборном скупу Савеза за промјене у центру Приједора вечерас истакао да грађани првенствено треба да остваре то своје основно грађанско право, да изађу на изборе и да се изборе за промјене.


"Обишли смо 56 насеља и разговарали са око 7.000 грађана уживо и чули њихове проблеме. Апсолутно знамо шта треба бити наш програм рада који ће бити заснован на добрим претпоставкама, тако да смо спремни да кренемо у промјене", истакао је Берић.

Он је додао да су те претпоставке све оно што ова актуелна власт није урадила у протеклих дванаест година, а потрошила је 300 милиона КМ буџета.

"Није урадила много, али оно што им се највише замјера је да су направили жбаријеруж између себе, као власти и мјесних заједница. Ја у свом програму заговарам поновно обнављање све 43 мјесне заједнице и конституисање десетак нових, тако да то треба да послужи као основ за даљи рад - вратити се међу грађане", поручио је Берић.

На овом централном предизборном скупу Савеза за промјене подршку кандидату за градоначелника у Приједору дао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић који је истакао да су у овом савезу потпуно истрајни у томе да промијене постојеће стање у Приједору.

"Имамо план шта радити у наредне четири године и сматрамо да Берић имамо мотив да се докаже и да направи Приједор као град у којем ће се много боље живјети него до сада", рекао је Бореновић.

Предсједник СДС-а Младен Босић истакао је да се не може рећи да постојећа админстрација није урадила и добре ствари, али је додао да је вријеме да послије 12 година дође до промјене администрације и да Берић као искусан човјек и привредник успјешно води овај град.

Подршку кандидату за градоначелника испред Савеза за промјене вечерас у својим присуством и обраћањем на централном тргу дали и почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић и предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајилица, те више станачких функционера странака окупљених у Савезу за промјене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана