Александар Вучић угостио Биљану Чекић: Заслужила је више од "Оскара"

Срна
Александар Вучић угостио Биљану Чекић: Заслужила је више од "Оскара"

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић захвалио је младој Биљани Чекић, која је глумила дјевојчицу у филму "Дара из Јасеновца", за све што је тако много, а са мало година, урадила за цјелокупан српски народа, за Србију и за Републику Српску, те јој пожелио успјех у даљем раду.

Вучић је, послије сусрета са Биљаном Чекић и њеном породицом, оцем, сестром и братом, рекао да је посебно поносан што је могао да их све угости.

- Посебно сам поносан јер Биљана је, иако нам за такав филм никада неће дати Оскара, заслужила и више од "Оскара". У српском народу и код грађана Србије као да је добила више од "Оскара" - рекао је Вучић након сусрета у вили "Мир" на Дедињу.

Он је навео да је Биљана симбол не само једне фантастичне улоге, коју је одиграла, већ је увјерен да ће још много таквих и бољих улога бити пред њом у животу.

- Ово је толико важно за целокупан српски народ да њену улогу никада нећемо заборавити. Она је то урадила на предиван начин, са много емоција - рекао је Вучић и додао да је породица младе глумице скромна, да су то добри људи, онакви какве их је већина Србије и народа замишљала.

Вучић је додао да је Биљана жељела да упозна српског глумца Милоша Биковића, који се тренутно налази у Сјеверној Македонији, али је био много радостан када је чуо за ову жељу, тако да ће се упознати неки други дан.

Биљана је рекла да јој је веома драго што је посјетила Београд и захвалила Вучићу што је предивно угостио њу и њену породицу.

Она је додала да је прошетала Београдом, који је диван град и да јој је драго што је дошла и упознала све дивне људе.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана