Акција "Балкон" у Бањалуци: Заплијењени марихуана и кокаин, ухапшене двије особе

Ј. Са.
Акција "Балкон" у Бањалуци: Заплијењени марихуана и кокаин, ухапшене двије особе

БАЊАЛУКА – Давор Д. (33) из Бањалуке и Даријо М. (42) из Приједора приведени су и испитани у наставку акције "Балкон" након што је полиција код њих пронашла дрогу, метке, шприце и уље, сазнаје "Глас Српске".

Незванично сазнајемо да је овај двојац од раније познат органима гоњења због сличних кривичних дјела.

Из Полицијске урпаве Бањалука саопштили су, наводећи иницијале, да су они испитани јутрос због неовлаштене производње и промета опојних дрога.

- На подручју града Лакташи, обављен је претрес куће коју користи Д. М, а којом приликом су пронађене и одузете двије стаклене тегле у којима се налази зелена биљна материја која асоцира на марихуану бруто масе око 800 гр, два паковања ПВЦ фолије у којој се налази бијела прашкаста материја која асоцира на кокаин бруто масе 4,06 грама – саопштено је из полиције.

Истичу да је поред наведених предмета полиција пронашла и двије мрвилице са траговима марихуане, три дигиталне ваге, опрему за вјештачку производњу марихуане, четрдесет метака калибра 7,62мм, ПВЦ шприца запремине 5милилитара у којој се налази течност тамне боје, а чији изглед и мирис асоцирају на уље канабиса.

- Све мјере и радње предузете су под надзором Окружног тужилаштва Бањалука и Основног суда у Бањалуци, а након комплетирања и документовања предмета Окружном тужилаштву Бањалука ће бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу – наводе из полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана