Градски одбори СНСД-а, ДНС-а и СП-а подржали Додика и Цвијановићеву

nezavisne.com
Градски одбори СНСД-а, ДНС-а и СП-а подржали Додика и Цвијановићеву

Бањалука - Милорад Додик, кандидат за члана Предсједништва БиХ и Жељка Цвијановић, кандидат за предсједника РС појавиће се на предизборним скуповима ДНС и СП као знак да коалиција СНСД – ДНС и СП у Бањалуци стоји иза својих кандидата.

Ово је речено након састанка страначких руководстава у Бањалуци с заједничким кандидатима у просторијама градске организације СНСД-а.

Игор Радојичић, предсједник Градског одбора СНСД-а у Бањалуци је рекао да градска организација даје пуну подршку оба кандидата, и да се чврстина коалиције, након почетних проблема након формирања градске скупштине, показала у пракси.

Недељко Чубриловић, предсједник ДНС-ове градске организације је рекао да ће та странка испоштовати све што буде договорено и да ће потпуно стати иза заједничких кандидата, а Горан Селак, предсједик бањалучких социјалиста, је додао да ће Додик најбоље бранити интересе РС у Сарајеву, а да је Цвијановићева својим радом у Влади показала да може бити на челу РС.

Цвијановићева и Додик су захвалили на подршци и истакли да је у Бањалуци и у РС пуно урађено у протеклом периоду, те да сматрају да су заслужили повјерење грађана за још један мандат. Додик је истакао да је коалиција СНСД, ДНС и СП најдуговјечнија на Балкану, и да је природно да настави заједно и у наредном периоду. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана