Фочански одбор ДНС-а против смјене Чубриловића

Срна
Фочански одбор ДНС-а против смјене Чубриловића

Фоча - Предсједништво фочанског ДНС-а успротивило се смјени замјеника предсједника странке Недељка Чубриловића и затражило да се Главни одбор о томе што хитније изјасни.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Споменко Стојановић изјавио је након вечерашњег састанка Предсједништва да је врху странке упућен апел да ради на јединству ДНС-а.


"Други закључак је да се противимо смјенама старих, провјерених и доказаних кадрова, да би се на тај начин правио простор неким новопридошлим члановима да би добили неке функције", рекао је Стојановић, који је и новоизабрани посланик у Народној скупштини Републике Српске.

Он је појаснио да се њихово противљење смјенама провјерених и доказаних кадрова прије свега односи на смјену Недељка Чубриловића са функције замјеника предсједника ДНС-а.

"Наш приједлог је да се о тој одлуци изјасни Главни одбор, чију сједницу тражимо да што хитније буде одржана", навео је Стојановић.

Предсједништво ДНС-а разријешило је 14. новембра Недељка Чубриловића функције замјеника предсједника странке, на захтјев предсједника те партије Марка Павића.

Од тада се огласило више одбора ове странке који су дали подршку Чубриловићу или Павићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана