Ухапшен мушкарац осумњичен за тешко рањавање супруге у Крагујевцу

ГС
Foto: Фејсбук

КРАГУЈЕВАЦ- Мушкарац В.М. који се сумњичи да је у Крагујевцу из ватреног оружја пуцао и тешко ранио своју супругу, ухапшен је данас послије подне.

Осумњичени Владимир.М. ухапшен је данас око 15 сати недалеко од породичне куће у којој се догодио напад, јавља извјештач Танјуга са лица мјеста.

Мушкарца је полиција опколила у његовом аутомобилу и послије преговора са полицијом, предао се без инцидената.

Његова супруга М.М. је са тешким повредама пребачена у УКЦ Крагујевац, гдје јој се љекари и даље боре за живот.

Пријатељ супружника Милене и Владимира М., шокиран је синошњим догађајем, који је узнемирио све који су их познавали. Он је испричао да у њиховом односу ништа није наговјештавало да може да дође до трагедије.

"Били су складан пар, он је са дјецом повремено одлазио у Њемачку, а и она је често долазила у Крагујевац. Сви смо се радовали што се она добро снашла на новом послу и што ће ускоро бити сви заједно. Чекали су те папире за спајање породице" испричао је за нова.рс њихов добар пријатељ.

Он каже да је Милена послије завршене средње Медицинске школе, била добар студент Медицине, али да никако није могла да се запосли у струци и да је због тога одлучила да учи језик и оде у Њемачку.

Чувао дјецу док је она била у Њемачкој

- Била је упорна у томе да оде и ми смо их подржавали. Владимир је дао отказ на послу, како би чувао дјецу док је она у Њемачкој. Мучили су се тако раздвојени, а сада ова трагедија, то је шок за све нас. Ништа није указивало на то да имају неке проблеме. Јесте мало Владимирова породица негодовала због њеног одласка, сматрали су да им одводи дјецу, али не мислим да је то узрок да Владимир подигне руку на Милену. Имају двоје мале дјеце, не знам шта му се десило да тако поступи - у шоку и невјерици прича њихов пријатељ.

Милена је често на друштвеним мрежама објављивала фотографије са радног мјеста, као и са породицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана