"Она је била трудна, вероватно су се угушили гасом": Власница стана открила како је дошло до трагедије

ГС
"Она је била трудна, вероватно су се угушили гасом": Власница стана открила како је дошло до трагедије

ЗРЕЊАНИН - У дворишноj кући у центру Зрењанина, у четвртак око 17 сати, пронађена су тијела младића (25) и дјевојке (23), која је наводно била у другом стању, а све упућује да су се угушили од гаса из пећи.

Власница стана (84), која није жељела да се представи, затечена је овом трагедијом. Испричала је да је намјеравала да прода стан и већ је све податке предала једној агенцији за промет некретнина.

- Комшије су ме позвале у суботу и рекле да је двоје младих људи заинтересоване да стан узме у закуп. Било ми их је жао. Нисам имала срца да их одбијем. Појаснила сам им да стан продајем и да ће, у случају да нађем муштерију, морати да се иселе. Момак из агенције јуче ме је позвао и рекао да је нашао купца и да ће му показати стан - прича власница стана и наставља:

- Позвао је и мене, али врата нисмо могли да откључамо јер је кључ био са унутрашње стране браве. Комшије су нам потврдиле да младића и девојку нису видели откако су се уселили. Још су навели да је зид који раздваја мој и комшијин стан, а на који је наслоњена пећ, био врео. Већ тада је било јасно да нешто није у реду. Позвали смо полицију. Потврдили су нам да слободно развалимо улазна врата. Кад смо то учинили, затекли смо њихова тела. Пећ је радила на најјачој снази, па је и стакло напукло. Поново смо позвали полицију. Брзо су стигли - испричала је власница стана за Телеграф.

Колико је њој познато, младић и дјевојка су се, највероватније, угушили од гаса. Тијела на којима није било повреда, послата су на обдукцију у новосадски Завод за судску медицину.

Истага је у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана