Обустава саобраћаја у Београду због снимања филма o доктору Зорану Станковићу

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Због снимања документарног филма „Свједок“, о доктору Зорану Станковићу, сутра ће у Београду од 12.00 до 15.30 сати дјелимично бити измијењен саобраћај.

Током снимања филма, доћи ће до затварања саобраћаја у Рузвелтовој улици, у дијелу од Булевара краља Александра до улице Чарлија Чаплина.

Такође ће возила ЈГП-а саобраћати делимично измењеном трасом, наведено је у саопштењу Радио-телевизија Републике Српске. Након конференције за медије, у 12.15 сати биће организована „Поворка сећања“ поводом снимања завршне сцене документарног филма „Свједок“.

„Грађани из више од 25 општина и градова Републике Српске, под полицијском пратњом Министарства унутрашњих послова Републике Србије, у јединственој колони српског страдања доћи ће у Београд и од Вуковог споменика пешке отићи до гроба чувеног патолога на Новом гробљу, у Алеји заслужних грађана и одати му почаст“, наведено је у саопштењу.

Филм се реализује у копродукцији РТРС-а и Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражења несталих лица Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана