Аутомобил завршио у води, жену пронашли на стаблу

Г.С.
Аутомобил завршио у води, жену пронашли на стаблу

 СПЛИТ - Полицајци из Станице граничне полиције Вргорац и дубровачко-неретванске управе спасили су живот жени која је током посљедњег викенда у новембру када је њен ауто завршио у води у пољу Језеро, а спасилачку службу је дочекала на дрвету, саопштила је сплитско-далматинска полиција.

У полицији кажу да су им у суботу вргорачки ватрогасци дојавили да их је нешто послије пет часова назвала возачица и затражила помоћ након што је на непознатој локацији возилом упала у воду.

"Полицијска службеница је из оперативног дежурства анализирајући локацију и добијене информације упутила и додатне полицијске службенике који су отишли на могућу локацију особе. Полицијски службеници су користећи се свјетлоносним сигналима на возилу, мегафоном, свјетлима на мобилним телефонима, улазећи у хладну воду покушали лоцирати особу", стоји у саопштењу те се додаје:

"Што је на крају и успјело, полицијским службеницима Полицијске управе дубровачко-неретванске који су се такође укључили у потрагу за особом, а који су информацију о локацији особе прослиједили колегама из ПУ сплитско-далматинске. Особа је лоцирана на стаблу, окружена дубоком водом, на удаљености од око 300 метара низводно од мјеста гдје је возило упало у воду", додаје се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана