Студенткињи изгребали ауто у Дубровнику, мислили да је из Србије

Танјуг
Студенткињи изгребали ауто у Дубровнику, мислили да је из Србије

Загреб - Студенткињи из Славоније, која студира у Дубровнику, изгребан је аутомобил а она је увјерена да се то догодило јер је њен сусјед мислио да су на њеном возилу српске регистарске таблице, пренио је портал index.hr.

Како је испричала, купила је возило да би из Дубровника чешће могла да путује у родни крај и паркирала га је на јавном паркингу што је изазвало негодовање њеног сусједа који је, како каже, спомињао пожаревачке регистарске ознаке.

На возилу су, наиме, биле ПЖ регистарске таблице, за Пожегу, град у западној Славонији.

Како је рекла за Дубровачки Дневник, комшија ју је позвао и рекао да не може ту да паркира и питао је да ли је из Србије.

“Питао је јесмо ли из Србије јер је мислио како су пожаревачке таблице, а пожешке су. И да јесмо из Пожаревца, не знам зашто је то битно. Покушала сам му на пристојан начин објаснити како је ријеч о јавном, а не приватном паркинг мјесту. Рекао је да 'настају проблеми чим нису у питању дубровачке таблице'“, изјавила је студенткиња.

Она је, на инсистирање комшије, ослободила паркинг мјесто, које је након тога два дана било празно. Зато је она на то паркинг мјесто поново паркирала возило послије чега га је затекла изгребаног.

Како каже, не зна ко је починилац, али има своје сумње и увјерена је да је возило намјерно изгребано.

Студенткиња, која је разочарана понашањем својих сународника, додала је да свађа око таблица није једина неугодност коју је доживјела од сусједа, наводи incex.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана