Вукановић предао кандидатуру за предстојеће изборе у БиХ, сакупио 5.300 потписа

ГС
Foto: Архива

САРАЈЕВО- Небојша Вукановић је данас Централној изборној комисији БиХ предао кандидатуру за предстојеће изборе који ће се одржати у октобру ове године.

Уз сву потребну документацију и нешто више од 5.300 прикупљених потписа, Вукановић који ће на идућим изборима бити лидер листе “За правду и ред” каже да је извршио пријаву за Представнички дом ПСБиХ, али да је за њих кључна Народна Скупштина Републике Српске.

– Управо смо завршили пријаву и скупили нешто више од 5.300 уз сву потпуну документацију. Пријавили смо се за представнички Дом ПСБиХ, за нас је кључна НСРС, а ставили су ме за предсједника Репубике Српске. Оставили смо могућност изласка на листу за Парламент ФБиХ и за неке Кантоне па ћемо видјети да изађемо на изборе и у Федерацији – поручује Вукановић.

Вукановић је оптимистичан, нада се добрим резултатима и наглашава да је за њих кључна владавина права.

– Бићемо истинска авангарда и највеће изненађење јер смо окупили, по први пут, једну потпуно нову структуру. Ми смо се организовали као некласична странка и оградили смо се од уплива људи који би нас могли контаминирати – изјавио је он, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана