Слађана Радаковић доставила приговор ЦИК-у против својих противкандидата за градоначелника Приједора

Срна
Слађана Радаковић доставила приговор ЦИК-у против својих противкандидата за градоначелника Приједора

ПРИЈЕДОР - Независни кандидат за градоначелника Приједора Слађана Радаковић изјавила је данас да је Централној изборној комисији /ЦИК/ БиХ поднијела приговор на кршење упутства о роковима изборних активности за одржавање пријевремених избора за градоначелника Приједора против својих ривала Горана Предојевића и Слободана Јавора.

Она је на конференцији за медије у Приједору изјавила да је уз овај приговор доставила ЦИК-у више медијских садржаја различитих медија гдје се њени противкандидати политички представљају, иако је за датум почетка предизборне кампање одређен 27. новембар.

-Молим вас да у складу са упутством и роком изборних активности за одржавање пријевремених избора за градоначелника града Приједора поступите на одговарајући начин сходно прописима и предузмете одговарајуће мјере ради повреда прописа које су причињене од стране опозиције и позиције - навела је Радаковићева у приговору који је данас доставила и медијима.

Она је рекла да јој је као независном кандидату унапријед познато да улази у неравноправну борбу у којој нема једнаке услове и ресурсе као сви, а да би требало да за све важе иста правила.

Пријевремени избори у Приједору биће одржани 12. децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана