Шаровић и Тривићева очекују подршку бирача

Срна
Шаровић и Тривићева очекују подршку бирача

БАНЈАЛУКА - Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је на централном предизборном скупу те партије, ПДП-а и листе “За правду и ред” у Бањалуци да он и кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић побиједе на предстојећим општим изборима.

Шаровић, који је и лидер СДС-а, рекао је новинарима да очекује да ће ове странке имати скупштинску и парламентарну већину.

“То је кључна порука коју вечерас могу да пренесем”, рекао је Шаровић у бањалучкој дворани “Борик”.

Кандидат ПДП-а за предсједника Српске Јелена Тривић истакла је да српски национални интерес у 21. вијеку мора бити мир.

“Ми знамо како ћемо развијати Српску у миру”, рекла је Тривићева која очекује сјајан изборни резултат вечерас окупљених странака и доминацију када је ријеч о инокосним функцијама.

Кандидат листе “За правду и ред” Небојша Вукановић за Народну скупштину у Изборној јединици девет, рекао је да ће народ 2. октобра масовно изаћи на изборе и изабрати кандидате опозиције.

Носилац листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ за Изборну јединицу један Бранислав Бореновић рекао је да ће послије 2. октобра доћи слобода за цијелу Српску и да ће листе вечерас окупљених странака имати скупштинску већину да формирају владу у, како је рекао, интересу народа.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Милан Радовић сматра да грађани у Српској знају да је опозиција на правом путу и да се бори за њихове интересе.

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу три Драшко Станивуковић позвао је бираче да изађу 2. октобра на изборе и гласају за Шаровића и Тривићеву, као и за носиоце кандидатских листа ових странака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана