Поновно бројање листића са седам бирачких мјеста у Мостару

Срна
Поновно бројање листића са седам бирачких мјеста у Мостару

САРАЈЕВО- Централна изборна комисија БиХ (ЦИК) наредила је да сутра поново буду пребројани гласачки листићи са седам редовних бирачких мјеста у Мостару.

На данашњој хитној сједници одлучено је да ће поновно бројање почети сутра у 10 часова, те да акредитовани посматрачи могу бити присутни у току поновног бројања.

Из ЦИК-а је саопштено да је, послије разматрања извјештаја главног контролора за обраду и унос изборних резултата локалних избора у Мостару, Главном центру за бројање наређено да изврше бројање листића по политичким субјектима да се утврди број неважећих гласачких листића са пет бирачких мјеста.

За гласачке листиће са једног од тих пет бирачких мјеста наређена је и провјера броја гласова за кандидате политичког субјекта "Остајте овдје - заједно за наш Мостар", навели су из ЦИК-а.

ЦИК је наредио и да се са два бирачка мјеста отворе вреће са пребројаним гласачким листићима и утврди да ли се у њима налазе гласачки листићи за ниво градске изборне јединице 199, да те гласове преброји, утврди и уврсти резултате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана