Подршка кандидатима за начелнике општине Братунац и Сребреница

Срна
Подршка кандидатима за начелнике општине Братунац и Сребреница

БРАТУНАЦ - Члан Извршног одбора Социјалистичке партије Слободан Протић изјавио је вечерас да ова странка подржава заједничког кандидата српских партија за начелника општине Сребреница Младена Грујичића, као и независног кандидата за начелника Братунца Срђана Ранкића.

Протић, који је и шеф Изборног штаба Социјалистичке партије, рекао је да ова странка има квалитетне одборничке кандидате у обје ове општине.

Он је истакао да у Сребреници и Братунцу има доста младих и да треба интензивирати заједнички рад на стварању бољих услова за живот и перспективе за младе.

“Носилац одборничке листе у Сребреници је Драган Јовановић, а подржавамо заједничког кандидата српских партија у тој општини Младена Грујичића за начелника”, навео је Протић.

Он је додао да је носилац одборничке листе ове партије у Братунцу Милан Радовић, а да за начелника подржавају независног кандидата Срђана Ранкића.

Радовић је рекао да Братунац напокон мора да доживи промјене јер је, како је оцијенио, ситуација у овом мјесту тешка.

“У Братунцу има велики број младих без посла и треба им обезбиједити радна мјеста и перспективу да остају у свом мјесту. Потребно је више пажње посветити урбанистичким питањима и чистоћи Братунца јер се неплански гради и лоше је одржавање јавних површина и паркова. Такође, више бриге се мора посветити инфраструктурним објектима и стварању бољих услова за живот на селу, што ће бити наши приоритети у раду у одборничким клупама”, поручио је Радовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана